Anmeldelse av Aconto

Lånebeløp
15 000 - 500 000 kr.
Dine fordeler med lån fra Aconto
Få opptil 16 lånetilbud, helt gratis!
Motta det beste lånetilbudet
Det koster ingenting å spare penger
Eksempelrente: Priseksempel. 65.000/over 5 år, nom 12,86%, eff 14,18%, tot 89.400, kost 24.400,-. Laveste nominell rente 6,49%. Høyeste rente 22%

Forbrukslån fra Aconto


Aconto er en velkjent låneformidler som samarbeider med 15 av Norges fremste långivere. Du får muligheten til å låne opptil 600 000 kr og selv velge det lånet som passer deg best. Med bare èn søknad så får du flere ulike lånetilbud å velge mellom, så du kan velge det lånet som passer deg best.

Fordele Fordeler med Aconto

  • Samarbeider med velkjente långivere
  • Profesjonell kundeservice
  • Mulighet for høyt lånebeløp (600 000 kr)

Krav Krav til søker

  • Være over 21 år
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Ha en minimumsinntekt på 200 000 kroner i året

Ulemper Ulemper ved Aconto

  • Tilbyr ikke lån på under 15 000 kr
Aconto

"Aconto lar deg låne opptil 600 000 kr med en fordelaktig rente og gode lånevilkår. Med bare èn søknad får du muligheten til å sammenligne lånetilbud fra flere ulike långivere og deretter velge det beste lånet selv.

Anne Larsen, Finansekspert

Hva er Aconto?

Aconto er en låneformidler som spesialiserer seg på å finne forbrukslån til kunder på det norske markedet, med gode lånevilkår. Låneformidlerens service fokuserer på å finne lånet som passer den individuelle kundens behov best, til den laveste renten.

Aconto samarbeider med 15 banker og långivere, som øker dine sjanser for å få et godt lån. De gjør sånn at søknaden blir behandlet av flere långivere samtidig, samt at det bare blir tatt en kredittsjekk per. søknad.

Hvilke tjenester tilbyr Aconto?

Acontos tjeneste er enkel å benytte seg av og er også helt kostnadsfri. Låneformidleren tilbyr lån uten sikkerhet, som innebærer at du ikke behøver ha noen sikkerhet for lånet. Et lån uten sikkerhet kan for eksempel være et forbrukslån eller et oppussingslån. Lånebeløpet kan strekke seg fra 15 000 til 600 000 kr og tilbakebetalingstiden er opptil 15 år. Aconto kan til og med hjelpe deg med å innfri gamle dyre lån og annen gjeld. Det innebærer at du samler dine små dyre lån til ett lån, med lavere rente. Å betale ned lån raskt på denne måten kan spare deg for flere tusen kroner i måneden. Å samle lån innebærer flere fordeler for deg som lånetaker. Du har muligheten til å spare penger gjennom lavere rente og gjennom et samlet lån er det lettere å for deg å ha kontroll over din økonomi. Istedet for å holde oversikt over regninger fra flere ulike selskap så kan du samle dine forbrukslån til et refinasieringslån med bedre vilkår.

Hvordan låner man?

Søknaden skjer via Aconto sin hjemmeside. Du fyller ut et enkelt låneskjema, så kontakter de flere långivere med en gang. Långiverne ser raskt over din søknad og gir deg et lånetilbud dersom du møter deres krav. Selv om du bare sender inn èn søknad kan du få flere lånetilbud. Lånesøknaden er uforpliktende. Om du fyller i en søknad innen kl. 16.00 får du normalt svar samme dag (hverdager). På en hverdag besvares søknaden din innen noen timer. Når Aconto har fått beskjed fra alle långiverne blir du kontakten av en saksbehandler. Får å godkjenne lånet må du enten signere med BankID på nettet, eller signere et gjeldsbrev som kommer via post. Dette avhenger av hvilken bank som bevilger deg lånet.

Hvilke krav finnes det for å låne?

Kravene for å ta lån gjennom Aconto er at du er over 21 år og folkeregistrert i Norge, over 200 000 i årlig inntekt og ingen betalingsanmerkninger eller inkasse. Om du har god økonomi kan du låne til tross for om du har eget selskap eller er pensjonist. Det som avgjør om du blir bevilget eller ikke, eller hvilke lånevilkår du får gjennom Aconto, er din betalingsevne og din økonomiske historie. Om du i dag har betalingsanmerkning eller inkassoer kan Aconto dessverre ikke hjelpe deg med å finne et lån.

Hva sier andre om Aconto?

Det positive med Aconto er at de tilbyr lave renter og at du kan få flere lånetilbud med bare èn søknad. Aconto tilbyr deg også muligheten til å samle dine lån. Når du tar et lån får du til og med tilbake 30 % av dine totale rentekostnader på selvangivelsen. Å låne gjennom Aconto gjør at du kan føle deg trygg, ettersom de samarbeider med store og trygge banker og långivere. Tjenesten er derimot ikke for den som vil låne under 15 000 kr. Så for deg som er ute etter et mindre lån må du finne en annen låneformidler. Både kunder og andre vurderingssider har gitt Aconto gode karakterer og terningkast. Aconto prioriterer høyt å ha god kontakt med sine brukere og er derfor lett å nå gjennom sin nettside, via telefon, gjennom kundetjenesten eller på sosiale medier. Du kan alltid kontakte dem på en smidig måte hvis du vil diskutere spørsmål eller ønsker.

Sammenlign lånene på nett

MastercardVISASSLNorge
Lån penger
5 stjerner
5 av 5 basert på 15 tilbakemeldinger
Evaluer KlikkFinans.com

KlikkFinans.com Betingelser Personvern Cookies Kontakt Oss

KlikkFinans.com er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.