Anmeldelse av Axo Finans

Fakta
AXO Finans
Få det beste tilbudet
Lånebeløp
5 000 - 500 000 kr.
Dine fordeler med lån fra AXO Finans
Søknaden vurderes av 19 banker
Nr. 1 i Trustpilots Bankkategori
Lån opptil 500.000
Eksempelrente: Eff.rente 15,84%, 65 000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92 334,-.
Nominell rente fra 6,99% til 21,95%. Effektiv rente fra 7,4% til 24,4%.

Alt du trenger å vite om et forbrukslån fra Axo Finans


Axo Finans er en lånemegler som har vært kom ut på markedet i 2009. Axo Finans samarbeider blant annet med DNB, yA Bank, Resurs Bank, Nordax, Komplett Bank og Santander Consumer Bank. Hos Axo Finans har du muligheten til å søke om et forbrukslån og lån til refinansiering. Dette kan du gjøre uten at det stilles noe krav til sikkerhet for lånet. Axo Finans ønsker å tilby deg konkurransedyktige vilkår for lån uten sikkerhet.

Du kan låne et beløp fra 10 000 kroner til 500 000 kroner, med en nedbetalingstid fra 1 år til hele 15 år. Med et forbrukslån fra Axo Finans bestemmer du helt selv hva pengene skal brukes til. Ønsker du å refinansiere annen kredittkortgjeld og smågjeld kan du oppnå en lavere rente ved å samle dette i ett forbrukslån uten sikkerhet. Du kan dermed spare mye penger ved å ha en lavere felles rente for all din gjeld. Axo Finans sender din søknad videre til 10 ulike banker. Derfor trenger du kun å sende en søknad, men du vil få svar fra flere store banker på markedet.

Samtidig sparer du mye tid. Axo Finans hjelper deg gjennom hele søkeprosessen, og den er trygg og uforpliktende. De sjekker hvilken bank som har det beste tilbudet som passer dine behov. Du kan enkelt signere låneavtalen med BankID. Etableringsgebyret er på 950 kroner og termingebyret er på 45 kroner.

Fordele Fordeler med Axo Finans

 • Maksimum nedbetalingstid er på hele 15 år
 • Tjenesten er gratis og uforpliktende
 • Èn søknad gir opptil 10 lånetilbud
 • Ingen bindende søknad
 • Mulig å signere låneavtalen med BankID
 • Mulighet for å søke lån med en medsøker

Krav Krav til søker

 • Være over 18 år
 • Årsinntekt på over 200 000 kr
 • Bodd i Norge i minst 3 år
 • Ingen betalingsanmerkninger

Ulemper Ulemper ved Axo Finans

 • Ikke så mange banker og långivere å velge mellom
Axo Finans

"Låneagenten Axo Finans har laget en samleside som inkluderer de største bankene og långiverne. Du trenger derfor ikke oppsøke 10 forskjellige banker, men bare sende inn èn enkelt søknad via deres nettsider.

Anne Larsen, Finansekspert

Sammenlign lån fra de store långiverne

Ved å benytte deg av Axo Finans vil du som kunde få flere fordeler. For det første sparer du mye tid på selve søknadsprosessen, fordi du leverer bare en søknad og får flere tilbud. På denne måten slipper du å levere flere søknader til flere lånetilbydere for å få ett forbrukslån. Samtidig vil du gjennom Axo Finans få bankene til å konkurrere om deg. Du kan sammenligne alle tilbudene og selv velge det lånet som gir deg de beste betingelsene.

En annen fordel er at tjenesten fra Axo Finans er helt gratis og uforpliktende. I tillegg har du mulighet til å låne et større lånebeløp med en lang nedbetalingstid. Dette er en fordel om du ønsker å refinansiere din eksisterende kredittkortgjeld eller smålånsgjeld. En annen fordel er at du enkelt kan signere lånetilbudet med din BankID. Dette sparer deg for mye tid og pengene kan derfor også komme raskt inn på din konto.

Hos Axo Finans har du også muligheten til å søke med en medsøker. En medsøker er en annen person som du søker lån sammen med. Dette kan for eksempel være en i din familie eller din partner. Å søke sammen en person kan øke dine sjanser for å få innvilget lån. Dette kan spesielt være en stor fordel for deg som ønsker å låne en høyere sum med penger, eller allerede er i en litt ustabil økonomisk situasjon. Du har også muligheten for en lavere rente ved å søke sammen med en annen.

Hvem kan søke om et forbrukslån hos Axo Finans?

Axo Finans stiller ulike kriterier til sine kunder som må være oppfylt for at du skal kunne søke om lån uten sikkerhet. Du må ha bodd i Norge i minimum 3 år og ha fylt 18 år. Samtidig kan du ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker på tidspunkt du søker. De krever også at du som låntaker har en inntekt på minimum 200 000 kroner per år. Axo Finans anbefaler sine kunder som er gift eller har en samboer om å søke sammen, da dette kan øke muligheten for innvilgelse av lånet og dere kan få en lavere rente.

Hvordan søker du om et forbrukslån hos Axo Finans

Du kan enkelt søke om et forbrukslån hos Axo Finans via deres nettside. Når du er inne på siden vil du høyre kunne se en lånekalkulator. Her har du først muligheten til å velge det ønskede lånebeløpet som passer deg. Du kan velge et lånebeløp fra 10 000 kroner til 500 000 kroner, med et intervall på 5 000 kroner. Videre kan du oppgi din ønskede nedbetalingstid. Denne kan være fra 1 år til 15 år, med et intervall på 1 år. Helt øverst i lånekalkulatoren kan du se ditt månedsbeløp basert på din ønskede lånesum og nedbetalingstid. Du blir også bedt om å oppgi om du vil refinansiere/samle din gjeld før du går videre.

Deretter skal du oppgi ditt fulle navn, telefonnummer og e-post. Når dette er gjort trykker du på “neste” og går videre i søknadsskjemaet. På neste side skal du oppgi informasjon om din økonomi. Dette gjelder også om du allerede har gjeld. Når du har fylt ut hele søknaden sender du den så inn til Axo Finans. Deretter vil de foreta en kredittvurdering av deg og sende et svar på din søknad. Om du får innvilget ditt lån, har du mulighet til å kunne få tilbud fra opptil 10 banker. Du kan selv velge hvilket lån som passer deg og dine behov best.

Når du har gjort dette signerer du enkelt låneavtalen med din BankID. Ønsker du ikke å benytte deg av BankID har du også muligheten til å printe ut låneavtalen og sende den per post. Dette vil ta lengre tid og pengene vil ikke bli utbetalt like raskt som når du signerer avtalen med BankID. Benytter du deg av BankID kan pengene være på konto allerede dagen etter at du sendte inn søknaden. Om du sender per post kan det ta inntil fem virkedager før pengene er på konto.

Spar tid med Axo Finans

Låneagenten Axo Finans egner seg perfekt til deg som vil spare tid når du skal søke om et lån uten sikkerhet. Selv om du sparer tid er søknadsprosessen like sikker og trygg som om du skulle gått til banken for å søke. Tjenesten er veldig nyttig for deg som ønsker å sammenligne lånetilbud fra flere store banker. Samtidig har Axo Finans lang erfaring innenfor formidling av forbrukslån og refinansiering. I tillegg er tjenesten helt gratis og du vil kunne få inntil 10 uforpliktende lånetilbud.

Sammenlign lånene på nett

MastercardVISASSLNorge
Lån penger
5 stjerner
5 av 5 basert på 15 tilbakemeldinger
Evaluer KlikkFinans.com

KlikkFinans.com Betingelser Personvern Cookies Kontakt Oss

KlikkFinans.com er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.