Anmeldelse av CompareKing

Loan data do not exists.

Det du trenger å vite om et forbrukslån fra CompareKing


CompareKing er en låneagent som samarbeider med flere store långivere og banker. Deres visjon er å bli verdensledende på formidling av låneprodukter. De samarbeider blant annet med yA Bank, Ikano Bank, Ekspress Bank, Komplett Bank, Svea Finans, Bluestep Finans, Folkefinans, Avida Finans og Instabank. Du får derfor en rekke lånetilbud fra anerkjente banker.

Hos CompareKing kan du ta opp et forbrukslån fra 5 000 kroner til 500 000 kroner uten sikkerhet. Du kan også velge en nedbetalingstid fra 1 år til 15 år. CompareKing tilbyr også refinansiering. Dette kan være gunstig for deg som allerede har flere smålån og kredittkortgjeld. Ved å refinansiere kan du samle alt dette til et større lån og få en bedre oversikt over økonomien din.

Ved å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet hos CompareKing kan du låne penger til akkurat det du vil. De fleste benytter et forbrukslån til å investere i bolig, pusse opp eller få orden på flere smålån. Samtidig kan du bestemme helt selv når du ønsker å betale tilbake lånet til CompareKing. Enten du ønsker å betale tilbake deler av lånet eller hele lånet før nedbetalingstiden er omme. Hos CompareKing har du muligheten til å ta opp et forbrukslån, refinansiere, søke om kredittkort, billån og fritidslån. Derfor tilbyr de lån til ethvert formål og tjenesten er enkel og gratis å benytte.

Fordele Fordeler med CompareKing

 • Du kan låne mellom 5 000 kroner og 500 000 kroner
 • Nedbetalingstid på opptil 15 år
 • Bankene kjemper om å få deg som kunde
 • Èn søknad - flere tilbud
 • Mange ulike låneprodukter
 • Uforpliktende og kostnadsfri søknad
 • Signer låneavtalen enkelt med BankID

Krav Krav til søker

 • Være over 20 år
 • Brutto årsinntekt på minimum 120 000 kr
 • Være norsk statsborger
 • Ingen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker

Ulemper Ulemper ved CompareKing

 • Ikke tilstrekkelig å skatte i Norge, men må være norsk statsborger.
CompareKing

"CompareKing er en sammenligningsside og distribuerer din søknad til forskjellige banker. De tilbyr forskjellige typer lån og kan stå inne for å være kongen av lånsammenligning. Du har også store valgmuligheter både når det kommer til beløp og nedbetalingstid.

Anne Larsen, Finansekspert

CompareKing sammenligner lån

Det er flere fordeler for deg som kunde å søke om et forbrukslån eller refinansiering gjennom CompareKing. Blant annet har du mulighet til å låne et mindre lån eller et større lån. Derfor kan du enkelt bestemme helt selv hvilken sum penger du vil låne og som passer til dine behov. En annen fordel er at du har mulighet til å nedbetale lånet ditt over hele 15 år. Ønsker du derimot å nedbetale lånet raskt så kan du velge for eksempel å nedbetale det over 1 år. Du har også muligheten til å tilbake betale hele lånet eller deler av lånet når du vil, før nedbetalingsperioden er over, uten at det koster deg noe ekstra.

En annen stor fordel med CompareKing er at de er en låneagent. Derfor trenger du bare å levere inn en søknad og få flere tilbud som er skreddersydd for deg og dine behov. Dette gjør at du også kan takke ja til det forbrukslånet som har den laveste effektive renten. Du sender inn søknaden og lar flere banker og lånetilbydere kjempe om deg. Du vil få et raskt svar på søknaden din og tjenesten fra CompareKing er helt gratis.

Samtidig lover CompareKing god oppfølging under hele prosessen og om du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt med deres kundeservice. En annen fordel er at du gjennom CompareKing kan søke med en medsøker. Dette vil si at du kan søke sammen med en annen person. Dette kan for eksempel være et familiemedlem eller din partner. Ved å søke med en annen person kan du øke dine sjanser for å få innvilget et lån. Det er en god fordel for deg som ikke har en stabil økonomi.

Kriterier for å søke hos CompareKing

For å kunne få en lånesøknad godkjent hos CompareKing stilles det visse krav til deg som kunde. Du må være minst 20 år når du søker, du må være norsk statsborger og en brutto årsinntekt på minimum 120 000 kroner. Samtidig kan du ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker på søketidspunktet.

Hvordan går du frem om å søke et lån hos CompareKing?

Du søker enkelt om et forbrukslån via CompareKing sin nettside. Når du først er inne på siden kan du se to linjer du kan trekke frem og tilbake for å justere variablene. Den ene variablene er ditt ønskede lånebeløp, som er fra 5 000 til 500 000 kroner med et intervall på 5 000 kroner. Den andre variablene er din nedbetalingstid. Denne kan du sette fra 1 år til 15 år, avhengig av hva du ønsker, med et intervall på 1 år.

Når du har bestemt deg for det ønskede lånebeløpet og nedbetalingstid har du mulighet til å se ditt månedsbeløp. Ønsker du å gå videre med søknaden trykker du så på knappen “prøv tjenesten vår”. Dermed kommer du videre til søknadsskjema hvor du blir bedt om å fylle ut diverse informasjon om deg og din økonomiske situasjon. Dette skjemaet består av tre steg. I det første steget blir du bedt om å oppgi ditt personnummer, mobiltelefonnummer og e-post.

Deretter må du bekrefte om du er norsk statsborger. Når dette er fylt ut kan du velge om du vil søke med en medsøker eller ikke. Du kan øke dine sjanser å få et forbrukslån godkjent med å søke med en annen person om du ikke har den mest fornuftige økonomien akkurat nå. Deretter går du videre til steg to hvor du skal fylle ut informasjon om din økonomi og gjeld. I steg tre skal du bekreftet lånet og sende inn din søknad.

Hva skjer etter du har sendt inn din søknad hos CompareKing

Når du har sendt inn søknaden din, vil CompareKing så raskt som mulig kontakte deg med lånetilbudene du har fått fra de ulike aktørene. Om du har fått innvilget din søknad hos CompareKing kan du bestemme hvilket tilbud du vil ha. Når dette er gjort kan du enkelt og raskt signere lånedokumentene elektronisk med din BankID.

Etter at långiveren har mottatt nødvendig dokumentasjon fra deg, vil du motta pengene på din konto. Vanligvis innen 1-2 virkedager. For å kunne få innvilget et lån fra CompareKing samme dag som du søker er det viktig at du oppgir riktig informasjon i søknaden din.

Sammenlign lånene på nett

MastercardVISASSLNorge
Lån penger
5 stjerner
5 av 5 basert på 15 tilbakemeldinger
Evaluer KlikkFinans.com

KlikkFinans.com Betingelser Personvern Cookies Kontakt Oss

KlikkFinans.com er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.