Anmeldelse av Leasy

Lånebeløp
10 000 - 50 000 kr.
Dine fordeler med lån fra Leasy
Du bestemmer selv hva du vil bruke dine penger på
Du trenger ikke stille til sikkerhet for lånet
Søk uforpliktende
Eksempelrente: Låneeksempel: Eff. rente 26,24%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 17 716,-, totalt 42 716,-. Vi foretar en individuell kredittvurdering og vil heretter avgjøre hvilken rente vi kan tilby deg. Eksemplet er beregnet ut ifra at avtalens nedbetalingsplan overholdes.

Forbrukslån fra Leasy


Gode sjanser for å bli godkjent, bra lånevilkår, raskt svar. Leasy er et populært lån og det er lett å forstå hvorfor. Det er disse og mange andre grunner til hvorfor Leasy har blitt et populært lån blant oss nordmenn. Lån fra 10 000 - 50 000 kr med en tilbakebetalingstid fra 1 til 6 år. Søk i dag og få pengene på kontoen din i løpet av bare noen arbeidsdager.

Fordele Fordeler med Leasy

  • Utmerket kundeservice
  • Tydelige lånekostnader
  • Stor sjanse for å bli godkjent

Krav Krav til søker

  • Over 20 år og folkeregistrert i Norge med en fast årsinntekt
  • Ingen betalingsanmerkninger

Ulemper Ulemper ved Leasy

  • Tilbyr ikke lån på over 50 000 kr
Leasy

"Leasy er en populær långiver for mindre forbrukslån. Å finne et mindre lån med bra lånevilkår kan være vanskelig. Men Leasy er unntaket. Du tilbys lån fra 10 000 til 50 000 kr med en fordelaktig rente. Sjansene for å bli godkjent er høyere enn for mange andre långivere.

Anne Larsen, Finansekspert

Hva er Leasy?

Leasy er en långiver som er aktiv i både Norge, Sverige og Danmark. De er ledende innen mindre forbrukslån og tilbyr til og med andre finansieringsmuligheter for blant annet hvitevarer. Leasy ble grunnlagt i 1985 i Danmark og er en del av Thorn-konsernet. Thorn eies av 3C Retail A/C som med over 900 ansatte er et av Skandinavias største bedrift innen bransjen. Med sin lange erfaring og ekspertise er det lett å se hvorfor Leasy er en ledende långiver. De tilbyr lån fra 10 000 - 50 000 kr med en tilbakebetalingstid på opptil 6 år. Dette innebærer at du kan fordele månedsbetalingene i håndteringsbare beløp.

Leasys tjenester for forbrukslån

Leasy er en långiver som tilbyr forbrukslån fra 10 000 til 50 000 kr. Bortsett fra forbrukslån tilbyr de også finansiering av andre produktkjøp, som de er enda mer kjente for. Deres forbrukslån har over lengre tid vært en favoritt for nordmenn som er ute etter et mindre forbrukslån som fortsatt forventer seg gode lånevilkår. De er et veldig godt alternativ sammenlignet med SMS-lån som ofte tilbyr lignende beløp. Tilbakebetalingstiden kan du selv velge og er mellom 1 og 6 år, som betyr at du kan skreddersy lånet etter dine forutsetninger. Med Leasy kan du også regne med profesjonell kundeservice som kan hjelpe deg med alt du måtte trenge.

Hvordan låner man?

Hos Leasy søker du enkelt og raskt på deres hjemmeside. Der fyller du i et søknadsformular som bare tar noen minutter. Etter du sender inn din søknad blir du kontaktet innen kort tid. Om du blir godkjent tar du imot en kontrakt som du kan skrive under med BankID, og om du ikke blir godkjent blir du informert om det. Er du ikke fornøyd med vilkårene du tilbys kan alltid takke nei, uten å behøve å betale noenting. Søknaden er altså både kostnadsfri og uforpliktende. Når du søker finner du et låneeksempel, sånn at du kan få en estimert oversikt over hvor dyrt lånet kommer til å bli. Dette bestemmes dog først og fremst etter du har søkt. Renten du får er avhengig av hvor god kredittvurderingen er og hvor stort lån du bestemmer deg for å søke om.

Hvilke krav er det for å låne?

For å søke om lån hos Leasy må du være over 20 år, ha en fast årsinntekt fra f.eks. arbeid eller pensjon, samt være folkeregistrert i Norge. Informasjon om du inntekt og eventuelle betalingsanmerkninger presenteres gjennom den kredittopplysningen som gjøres av deg når du søker. Du får heller ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Selv om det ikke nevnes noen spesifikke krav på hvor høy inntekten må være, så må den ennå være over et visst nivå for å bli godkjent. Men kravene er ikke like høye som hos mange andre långivere.

Hva sier andre om Leasy?

Leasy er en veldig populær långivere og har mange kunder i hele Skandinavia. De tilbyr et veldig godt alternativ til SMS-lån. Både kunder og vurderingssider gir de generelt gode terningkast. Det er akkurat deres gode lånevilkår, til tross at de fokuserer på mindre lån, som løftes frem som noe positivt. Samt den høye sjansen for å bli godkjent. På Norskkreditt får de til og med 90/100. Det de mange fordelene vi har nevnt tidligere som anses å være med på å gi Leasy den gode vurderingen. Er du på jakt etter et mindre forbrukslån kan vi anbefale Leasy for deg.

Sammenlign lånene på nett

MastercardVISASSLNorge
Lån penger
5 stjerner
5 av 5 basert på 15 tilbakemeldinger
Evaluer KlikkFinans.com

KlikkFinans.com Betingelser Personvern Cookies Kontakt Oss

KlikkFinans.com er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.