Anmeldelse av Lendo

Loan data do not exists.

Èn søknad = Gode tilbud fra flere store aktører


Ved å søke om et forbrukslån hos Lendo vil din søknad bli formidlet til flere banker uten at det koster deg noe. Samtidig vil inntil 8 banker i Norge konkurrere om å gi deg det mest gunstige lånet, alt etter dine behov. Ofte vil det kun ta noen få timer før du får et svar på din søknad. Om du har fått godkjent din søknad vil Lendo gi deg en oversikt over de ulike lånene du har mulighet til å få fra de forskjellige tilbyderne.

Du kan enkelt signere avtalen med BankID og deretter vil pengene bli overført til din konto allerede samme dag som du søker. Denne raske behandlingen krever selvfølgelig at du har kan benytte deg av BankID. Dersom du ikke kan bruke BankID kan du også sende papirer over post, men dette vil ta lengre tid.

Fordele Fordeler med Lendo

 • En av Norges mest populære lånetilbyder
 • Du har mulighet til å låne opptil 500 000 kroner
 • Mulighet for lang nedbetalingstid
 • Søknadsprosessen er enkel
 • 8 banker konkurrerer om å gi deg det beste lånet
 • Søknaden er ikke bindende
 • Kundeservice på telefon

Krav Krav til søker

 • Være mellom 20 og 70 år
 • Inntekt på minst 120 000 kroner i året
 • Være norsk statsborger og registeret Folkeregisteret
 • Ingen betalingsanmerkninger

Ulemper Ulemper ved Lendo

 • Hvis du skal låne beløp på mindre enn 10 000 kan du ikke søke via Lendo
Lendo

"De har på ekstremt kort tid klart å vinne våre hjerter - og samtidig klart å skremme vekk konkurrenterne på markedet. Årsaken er ganske enkelt: Lav fast rente, høyt lånebeløp og en super brukervennlig prosess når du søker."

Anne Larsen, Finansekspert

Gunstig å søke forbrukslån hos Lendo

Lendo er en av Norges mest populære lånetilbyder og hjelper nordmenn hver dag med å realisere drømmer ved hjelp av et forbrukslån. Du kan enkelt søke om et forbrukslån hos Lendo ved å fylle ut deres søknadsskjema online og samme dag vil du kunne få tilbud fra flere norske banker. Hos Lendo kan du låne fra 10 000 til 500 000 kroner uten sikkerhet. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut deres søknadsskjema og oppfylle kravene om å kunne få et forbrukslån hos Lendo.

Pengene du låner kan du bruke til akkurat det du vil enten det er oppussing, større investeringer som kjøp av båt eller reise. Lendo blander seg ikke inn i hva pengene skal brukes til, det bestemmer du helt selv. Lendo er anerkjent fordi de samarbeider med flere store banker som gjør at du kan få det beste tilbudet på markedet når du søker. De store aktørene vet at om du søker om et forbrukslån gjennom Lendo er det flere konkurrenter som kan gi det et raskt tilbud. Derfor kan du via Lendo kunne å få et bedre og raskere tilbud enn om du tar kontakt med en enkel lånetilbyder direkte.

Lendo er en låneagent og derfor ikke en ekte bank som opererer under Finanstilsynets reguleringer. Lendo videreformidler din lånesøknad videre til forskjellige banker. Ved å benytte deg av en låneagent kan du enkelt få svar fra flere banker med en gang enn å skulle kontakte hver og enkel individuelt for å få et svar. På denne måten slipper du å kontakte en ny bank om du skulle få avslag hos en annen og hele prosessen er mye enklere og raskere.

Fordeler med å søke om et forbrukslån fra Lendo

Ved å benytte deg av Lendo sin tjeneste har du mulighet til å låne et beløp på opptil 500 000 kroner. Dette kan komme til god nytte om du har planer om å pusse opp hjemme eller på hytta, investere i ny bil eller legge ut på en lengre reise. Uansett hva du ønsker å bruke pengene på trenger du ikke å informere om dette når du søker om et forbrukslån hos Lendo. En annen fordel med Lendo er at de tilbyr en lang nedbetalingstid på opptil 15 år. Samtidig er deres søknadsprosess enkel og du vil få et raskt svar på om din søknad er innvilget eller ikke.

Den største fordelen til Lendo er at de samarbeider med flere store banker og kan derfor få disse aktørene til å kjempe om deg som kunde. Dette vil igjen gi mulighet til å få det beste tilbudet på markedet. Derfor er også Lendo veldig populært blant nordmenn. Om du søker om et forbrukslån hos Lendo kan du også velge å si nei takk til tilbudet uten at det koster deg noe ekstra. Søknaden er helt uforpliktende og vil som regel få svar samme dag som du sender inn din søknad.

Ønsker du å låne et beløp på over 150 000 kroner kan det øke sjansen din med å få dette lånet godkjent om du benytter deg av en medsøker. Dette er en person som du søker lånet sammen med. Ofte kan det være enklere å låne en høyere sum med penger om man søker med for eksempel et familiemedlem eller din partner. Vær oppmerksom på at du ikke kan søke lån med betalingsanmerkning, men får du derimot fjernet dine betalingsanmerkninger kan du søke om et forbrukslån gjennom Lendo med en gang.

Enkelt søknadsskjema

Når du inne på siden til Lendo for å ta opp et forbrukslån kan du først kalkulere deg frem til månedsprisen ved å benytte deg av variablene lånebeløp og nedbetalingstid. Her kan du få et innblikk i hvor mye de månedlige avdragene og renten din kan bli basert på den ønskede lånesummen. Lånesummen kan være fra 10 000 kroner til 500 000 kroner over en skala på 5000 kroner.

Nedbetalingstiden starter på 3 år og du kan velge intervaller på 1 år helt opptil 15 år. Over disse variablene kan du svare ja eller nei på om forbrukslånet ditt skal brukes til refinansiering. Dette er for at Lendo skal vite om du ønsker å søke opp lånet for å rydde opp i din økonomi og samle andre lån og kredittavtaler som allerede eksisterer. Ved å refinansiere kan du få en mer ryddig økonomi og en lavere rente totalt. Ønsker du å få tilbud fra banker som kan hjelpe deg med refinansiering trykker du på ja på denne knappen.

Videre vil du få opp to ekstra felt hvor du fyller ut informasjon om dine eksisterende lån og om hvor mye penger du ønsker å låne i tillegg. Når alle disse variablene er justert etter hvordan du ønsker og hva som passer dine behov, kan du trykke på “søk nå” knappen. Deretter blir du sendt videre til et skjema med tre trinn hvor du blant annet fyller inn dine personlige opplysninger som personnummer, fullt navn, telefonnummer, din e-post og bekrefter at du er norsk statsborger. Videre skal du fylle ut andre opplysninger om deg og din økonomi.

Få et raskt tilbud fra Lendo og spar tid

I løpet av de neste 48 timene vil du kunne få et tilbud fra opptil 8 forskjellige banker. Lendo vil gi deg beskjed på sms og e-post hver gang du mottar et lånetilbud. Du kan logge deg inn for å se dine tilbud og velge om du vil motta alle lånetilbudene, eller takke ja til et av de første du får uten at alle bankene har sendt deg et tilbud. Du signerer så avtalen enkelt med BankID og pengene vil så komme på din konto innen kort tid.

Du kan spare mye tid på å velge Lendo. Her fyller du kun ut et søknadsskjema og får svar fra flere tilbydere. På denne måten slipper du å fylle ut 8 ulike søknadsskjemaer. Hvis du har noen spørsmål tilbyr de også en telefontjeneste, slik får du svar på dine spørsmål med en gang.

Sammenlign lånene på nett

MastercardVISASSLNorge
Lån penger
5 stjerner
5 av 5 basert på 15 tilbakemeldinger
Evaluer KlikkFinans.com

KlikkFinans.com Betingelser Personvern Cookies Kontakt Oss

KlikkFinans.com er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.