Anmeldelse av Modus

Loan data do not exists.

Forbrukslån fra Modus


Modus Finans er en populær långiver for forbrukslån i Norge. Her har du muligheten til å låne opptil 50 000 kr uten krav til sikkerhet. De gode lånevilkårene og den enkle søknaden har raskt gjort Modus Finans til et populært valg.

Fordele Fordeler med Modus

  • Høy andel godkjente søknader
  • 2 betalingsfrie måneder hvert år
  • Lettnavigerende hjemmeside

Krav Krav til søker

  • Over 25 år og folkeregistrert i Norge uten noen betalingsanmerkninger

Ulemper Ulemper ved Modus

  • Kun lånebeløp på opptil 50 000 kr
Modus

"Med Modus Finans får du gode lånevilkår, en enkel søknadsprosess og høy sjanse for å bli godkjent. Et populært valg for dem som er på jakt etter et mindre forbrukslån. Du kan låne opptil 50 000 kr og få svar i løpet av kort tid."

Anne Larsen, Finansekspert

Hva er Modus?

Modus er en del av Thorn-konsernet som har vært en kredittgiver i Skandinavia siden 1970-tallet. Modus har til og med en rekke andre søsterselskaper som også er långivere som f.eks. Leasy og Fokuslån. Bak Modus står danske 3C Retail A/S som med med sine 900 ansatte og en omsetning på over 9 milliarder kroner er et av Danmarks største selskap. Bak Modus finnes en veletablert og stabil bedrift som innebærer at du kan kjenne deg sikker når du låner gjennom dem. Deres lange erfaring og kontakter innenfor bransjen betyr at de kan tilby gode lånevilkår til deg som kunde.

Hvordan låner man?

Du søker via Modus sin hjemmeside, der finner du en lånekalkulator med estimerte lånekostnader. Når du vel har bestemt deg for hvor stort lån og hvilken tilbakebetalingstid du vil ha, så går du videre til neste steg. Da tas du til en side der du fyller i din personlige informasjon og sender inn din søknad. Hele prosessen tar bare noen få minutter og er veldig enkel. Normalt sett tar det bare rundt en time å få svar på din søknad dersom du søker i deres åpningstider. Dette skjer da enten via telefon eller e-mail. Når du har fått svar så får du valget å enten underskrive via BankID eller med en fysisk avtale som sendes hjem til deg. Dersom du velger å få avtalen tilsendt så må også sende en kopi av gyldig legitimasjon sendes med når du skriver under. Du er ikke bundet av å akseptere før du har skrevet under avtalen.

Hvilke krav finnes det for å låne?

For å ta et lån hos Modus så behøver du være over 25 år gammel, være uten betalingsanmerkninger og være klar for en kredittsjekk. Det nevnes ingenting på hjemmesiden om din inntekt, men når kredittsjekken tas kreves det som oftest over 100 000 kr i årsinntekt. Så om du har en betalingsanmerkning så må du finne en annen långiver. Dette er dog bare grunnkravene og betyr ikke at ditt lån blir godkjent direkte. Hvis du søker et større lån så kommer kravene til å være strengere og da kommer også din økonomiske historie til å spille en stor rolle. Om du har en lav månedsinntekt og ikke har en fast ansettelse så kommer det være vanskelig å ta et større lån. Din rente påvirkes også av kredittsjekken som gjøres. Jo større risiko banken anser ditt lån å være – jo høyere kommer renten å være.

Hvor mye kan man låne?

Du kan låne mellom 10 000 og 50 000 kr, med en tilbakebetalingstid på opptil 78 måneder. Renten ligger på mellom 9,84 og 21,60 % og settes individuelt etter kredittsjekken. Renten er også fast gjennom hele låneperioden. Du kan til og med få opptil 2 betalingsfrie måneder hvert år, og du kan selv velge når du vil bruke dem. Det passer utmerket for dem som vil ha litt ekstra penger både til jul og sommer.

Hva sier andre om Modus?

Akkurat som sine søsterselskaper, L’Easy og Fokuslån, så har Modus Finans et godt rykte som långiver. Tjenesten er dog relativt ny, så det finnes fortsatt få omtaler sammenlignet med deres konkurrenter. Men du kan regne med de samme gode lånevilkårene og kundeservicen som hos de andre selskapene. Modus har dog noen fordeler sammenlignet med de andre, slik som de 2 betalingsfrie månedene i året, som også har gjort de til en kundefavoritt.

Sammenlign lånene på nett

MastercardVISASSLNorge
Lån penger
5 stjerner
5 av 5 basert på 15 tilbakemeldinger
Evaluer KlikkFinans.com

KlikkFinans.com Betingelser Personvern Cookies Kontakt Oss

KlikkFinans.com er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.