Anmeldelse av Monobank

Lånebeløp
5 000 - 500 000 kr.
Dine fordeler med lån fra Monobank
God kundeservice
Mulighet for høyt lånebeløp (500 000 kr)
Gode lånevilkår
Eksempelrente: Priseksempel: 220 000,- over 10 år med eff. rente på 13,3 %, kostnader 179 120,- Totalt 399 120,-

Forbrukslån fra Monobank


Monobank er en av de største långiverne for forbrukslån i Norge. De tilbyr høye lånebeløp med gode lånevilkår og muligheten for lang tilbakebetalingstid. Lån opptil 500 000 kr med en tilbakebetalingstid på mellom 1 og 15 år. Den nominelle renten begynner på 7,90 %. Søk i dag og få pengene på konto innen noen arbeidsdager.

Fordele Fordeler med Monobank

  • Rente fra 7,90 %
  • Gode lånevilkår
  • Mulighet for høyt lånebeløp (500 000 kr)

Krav Krav til søker

  • Over 23 år og folkeregistrert i Norge med en fast årsinntekt på over 250 000 kr
  • Ingen betalingsanmerkninger

Ulemper Ulemper ved Monobank

  • Høye krav til inntekt
Monobank

"Monobank tilbyr deg gode lånevilkår og mulighet for høye lånebeløp. Kravene er dog ganske høye, spesielt på inntekt. Lån opptil 500 000 kr med en rente fra 7,90 %. Du blir også tilbudt muligheten for å samle dine lån og kreditter."

Anne Larsen, Finansekspert

Hva er Monobank?

Monobank er en långiver på det norske markedet for forbrukslån. Utenom forbrukslån tilbyr de også bilfinansiering og refinansiering. Forbrukslån innebærer et lån uten sikkerhet, du behøver altså ikke sette bilen eller boligen som sikkerhet for å bli bevilget lånet. Alt som kreves er at du møter kravene som listes opp på deres hjemmeside. Disse er kun grunnkravene, men det som avgjør om du blir godkjent eller ikke er kredittsjekken. Du har mulighet til å søke om lån på opptil 500 000 kr med en tilbakebetalingstid på 1 til 15 pr. Renten settes individuelt etter avklart kredittopplysning og ligger vanligvis mellom 7,90 til 19,90 %. Du kan til og med refinansierie eksisterende lån og kreditter.

Monobanks tjenester for forbrukslån

Monobank er en långiver som tilbyr forbrukslån og bilfinansiering fra 5 000 kr til 500 000 kr. Deres forbrukslån har blitt populært blant kunder i Norge på bakgrunn av gode lånevilkår og lav rente. Du kan velge å betale tilbake lånet på 1 – 15 år utifra dine forutsetninger. Du tilbys til og med en høyrentekonto hvis du ønsker å spare. Ved å samle banktjenestene hos èn bank gjør det lettere å få overiskt over din økonomi.

Hvordan låner man?

Lånesøknaden hos Monobank skjer fullt og helt på nett. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et søknadsskjema som bare tar noen minutter. Om du blir godkjent blir du kontaktet innen få arbeidsdager med et lånetilbud. Du kan deretter velge om du vil takke ja til det lånet der du er fornøyd med lånevilkårene. Er du ikke fornøyd kan du takke nei, uten at det koster deg noenting. Lånesøknaden er altså helt kostnadsfri og ufropliktende. Du kan til og med velge å refinansiere dine eksisterende lån sammen med søknaden. Du tilbys samme lave rente og lånevilkår for dette. Når du søker finner du også et låneeksempel med en estimert lånekostnad, så selv før du søker har du en idè om hvor mye lånet kan komme til å koste. Pengene betales inn til kontoen din innen få arbeidsdager etter at du godkjenner.

Hvilke krav er det for å låne?

Grunnkravene for å søke hos Monobank er at du må være over 23 år, ha en inntekt på minst 250 000 kr per år, samt være folkeregistrert i Norge. Du får heller ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassoer. Dette er dog bare grunnkravene og garanterer ikke at du blir godkjent. Godkjenningen skjer også gjennom kredittsjekken som gjøres i sammenheng med søknaden.

Hva sier andre om Monobank?

Monobank er en populær bank og långiver i Norge. De er en av de største aktørene på det norske markedet. En grunn til deres popularitet er lav rente og høye lånebeløp. Deres omtaler fra andre sammenligningssider er generelt veldig gode. Selv kundene har gitt dem høye vurderinger. På deres Google-side har de fått 4,4 / 5. Det er akkurat renten og muligheten for å få høye lånebeløp som løftes frem som deres fordeler. Møter du deres lånekrav anbefaler vi Monobank til de fleste av dem som er på jakt etter et forbrukslån.

Sammenlign lånene på nett

MastercardVISASSLNorge
Lån penger
5 stjerner
5 av 5 basert på 15 tilbakemeldinger
Evaluer KlikkFinans.com

KlikkFinans.com Betingelser Personvern Cookies Kontakt Oss

KlikkFinans.com er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.