Anmeldelse av Pengi

Lånebeløp
5 000 - 500 000 kr.
Dine fordeler med lån fra Pengi.no
Det er uforpliktende å søke
Mulighet til å få skattefradrag for renter
Sammenlign opptil 12 forskjellige lånetilbud
Eksempelrente: Søknaden blir vurdert individuelt og renten kan variere mellom 6,99% og 26,9%. Eff. rente (APR) er vanligvis på minimum 9,2% - maksimum 33,3%. Du kan nedbetale lånet på minimum 1 år og maksimum 15 år.

Pengi finner det beste lånet til deg i en jungel av lånetilbud


Pengi hjelper deg med å finne de billigste lånene på markedet og opererer som en låneagent. Du kan få opptil 15 forskjellige lånetilbud om du søker om et forbrukslån hos Pengi. Samtidig kan du søke om et lån fra 5 000 kr til 500 000 kr.

Nedbetalingstiden hos Pengi går fra 1 år til 15 år. Derfor gir Pengi deg som kunde muligheten til å låne den høyeste summen på markedet med den lengste nedbetalingstiden. Pengi tilbyr ikke bare forbrukslån. De kan også hjelpe deg med store månedlige sparinger når det gjelder refinansiering av gjeld. Dette kan for eksempel være dyre smålån, sms-lån og kredittkortgjeld.

Fordele Fordeler med Pengi

 • Lån uten sikkerhet
 • Opptil 15 lånetilbud
 • Lån fra 5 000 kr til 500 000 kr
 • Lang nedbetalingstid på 15 år
 • Trygt og kostnadsfritt å søke
 • Gunstig rente
 • Øk dine sjanser med en medsøker

Krav Krav til søker

 • Være over 18 år
 • Registrert årsinntekt på mer enn 120 000 kr
 • Ha skattet i Norge i mer enn 3 år
 • Ingen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker

Ulemper Ulemper ved Pengi

 • Du kan kun søke om lån uten sikkerhet
Pengi

"Pengi er en side som distribuerer din ene lånesøknad til mer enn 15 banker og långivere. De har en fra-rente som er blant de laveste i bransjen og kan virke å ha noe lavere krav til dem som søker. Pengi er pingvinen som hjelper deg på vei til et lån.

Anne Larsen, Finansekspert

Ved å benytte deg av tjenestene til Pengi vil du kunne få flere fordeler som kunde.

En fordel med Pengi sitt forbrukslån er at det er et lån uten sikkerhet. Dette lånet er annerledes enn for eksempel et billån, hvor du setter din bil som sikkerhet for lånet. Derfor kan du med et forbrukslån fra Pengi bruke pengene på akkurat hva du vil. Det er også en stor fordel for deg som kunde hos Pengi at du har muligheten til å låne fra 5 000 kr til 500 000 kr. Dermed kan du velge et beløp som passer best til drømmene dine. En nedbetalingstid på 15 år er det lengste på markedet. Med en lang nedbetalingstid vil det kunne bli enklere for deg å kunne tilbakebetale lånet uten at det skal ha stor effekt på din nåværende økonomiske situasjon.

En annen fordel er at søknadsprosessen hos Pengi er enkel og tar kun få minutter å fullføre. Samtidig får du et raskt svar. Pengi tilbyr deg også en gunstig rente og hele søknadsprosessen er trygg og kostnadsfri. Du kan selv velge om du vil takke ja til lånetilbudene. Takker du nei så vil dette ikke koste deg noe ekstra. Om du derimot begynner å bruke pengene og så bestemmer deg for at du ikke vil ha lånet mer må du betale renter på den delen av lånet du har brukt.

Et tips er at det kan være en fordel for deg å søke sammen med en annen person. Dette betyr at dere er to som søker om lån sammen og du søker med en medsøker. Dette er kun gunstig hvis dere begge tilfredsstiller de minste kravene for å få et lån. Personen du søker sammen med kan for eksempel være familie, ektefelle, kjæreste eller venn. Dere står begge ansvarlige for lånet.Det er dine penger og utelukkende opp til deg og drømmene dine hva pengene skal brukes på. Det er dine penger og utelukkende opp til deg og drømmene dine hva pengene skal brukes på.

Minimumskrav for å søke et forbrukslån hos Pengi

Om du har fylt 18 år, har en fast inntekt, ingen betalingsanmerkninger eller inkasso kan du søke om et lån hos Pengi. Om du ikke har den mest fornuftige økonomien kan det være lurt å søke sammen med en medsøker.

Pengi gjør det enkelt for deg å få mer penger på konto. Søknadsskjemaet til Pengi kan du fylle ut online på deres hjemmeside. Du kan ved få enkle steg søke om et forbrukslån hos Pengi.

Steg 1 - Søk lån på få minutter

Når du er inne på søknadssiden til Pengi får du først opp en lånekalkulator. Her kan du bestemme hvor mye penger du ønsker å låne og din ønsket nedbetalingstid. Det ønskede lånebeløpet ditt bestemmer du ved å endre på variabelen i lånekalkulatoren. Du kan låne fra 5 000 kr til 500 000 kr med et intervall på 1 000 kr. Nedbetalingstiden bestemmer du i boksen under lånebeløpet. Den starter på 1 år, har et intervall på 1 år, og maks er 15 år som nedbetalingstid.

Etter at du har fylt ut disse variablene kan du se din estimerte månedlige avdrag. Dette er basert på lånesummen og nedbetalingstiden. Deretter fyller du ut ditt fulle navn og e-post, før du må godkjenne noen vilkår. Samtidig må du også krysse av om du har betalingsanmerkninger eller ikke. Deretter kan du fylle ut det siste og sende inn søknaden din.

Ved å benytte deg av Pengi sin tjeneste kan du få innvilget et forbrukslån på mellom 5 000 kroner og 40 000 kroner samme dag som du søker. Dette kommer selvfølgelig an på om du får innvilget lånet eller ikke. Denne tjenesten passer perfekt for deg som trenger et lite eller mellomstort pengebeløp på dagen.

Steg 2 - Motta opptil 15 lånetilbud

Etter at du har sendt inn søknaden din vil Pengi foreta en kredittsjekk av deg, samtidig finne hvilke tilbud du har mulighet til å få. Du vil få et raskt svar, og kan få opptil over 14 lånetilbud. Ved å benytte deg av Pengi sin tjeneste sparer du masse tid. Du lar heller bankene og de ulike lånetilbyderne konkurrere om deg enn å skulle selv besøke alle for å finne ut hvilke muligheter du har.

Steg 3 - Velg det billigste lånet som passer dine behov

Når du har fått et svar på lånesøknaden din kan du velge det billigste eller det lånet som du synes passer deg aller best. Etter å ha valgt det lånet du vil ha, signerer du enkelt lånedokumentene med BankID. Det er helt trygt og sikkert å signere med BankID. På denne måten gjør du alt elektronisk og slipper å sende per post.

Om du ønsker å sende per post kan du selvfølgelig det også, men da vil det ta lengre tid før du får pengene inn på konto. Signerer du med BankID har du muligheten til å få pengene raskt inn på konto etter at du har signert, senest innen tre virkedager.

Kort om hvordan Pengi fungerer

Pengi henter inn flere konkurransedyktige lånetilbud som passer dine behov kort tid etter at du har sendt inn søknaden din om et lån hos dem. På denne måten slipper du å fylle ut flere forskjellige lånesøknader. Alle er samlet hos Pengi. Du kan for eksempel låne penger til bryllup, oppussing, bil, båt, ferie og tannlegen. Når du sammenligner lånene dine gjennom Pengi har du muligheten til å få en av de beste rentene på markedet. Du kan spare mye på å benytte deg av en slik tjeneste enn å gjøre jobben selv.

Sammenlign lånene på nett

MastercardVISASSLNorge
Lån penger
5 stjerner
5 av 5 basert på 15 tilbakemeldinger
Evaluer KlikkFinans.com

KlikkFinans.com Betingelser Personvern Cookies Kontakt Oss

KlikkFinans.com er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.