Refinansiering av gjeld og kredittkortgjeld

Samle dyre smålån og spar penger
Oppdatert i dag 20:48 den 04.03.2024
AXO Finans
AXO Finans
Få det beste tilbudet
Helt kostnadsditt
Lånebeløp
5 000 - 500 000 kr.
Dine fordeler med lån fra AXO Finans
Søknaden vurderes av 19 banker
Nr. 1 i Trustpilots Bankkategori
Lån opptil 500.000
Eksempelrente: Eff.rente 15,84%, 65 000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92 334,-.
Nominell rente fra 6,99% til 21,95%. Effektiv rente fra 7,4% til 24,4%.
Refinansiere uten sikkerhet

Lån uten sikkerhet er det samme, uansett hva du har brukt pengene på. Det vil si at du kan refinansiere gjeld, kredittkortgjeld og alle andre lån uten sikkerhet til ett samlet lån. KlikkFinans.com har samlet de beste refinansieringsmulighetene dine.

Refinansiering av lån er en enkel prosess. Din nye lånetilbyder vil ta hånd om å betale tilbake alle dine gamle lån, du trenger bare opplyse om lånene du vil refinansiere. Det hele foregår på nett og går raskt. I tillegg til å refinansiere vil du også kunne bli spurt om du ønsker å låne ekstra penger i tillegg.

Dersom du har flere lån og syns du betaler litt for mye i rente er det ikke grunn til å ikke søke om refinansiering. Du kan søke helt gratis og uforpliktende, så du kan enkelt avdekke dine muligheter. Hvilke lån har vi kåret til de beste?


Refinansier dyr kredittkortgjeld og smålån. Finn lån til refinansiering på KlikkFinans.com.
Hverdagen blir enklere om du refinansierier og samler dine smålån.
Samle smålån

Når du samler smålån gjør du hverdagen lettere. Refinansiering av smålån er smart og gjør at du kan spare mye penger. Det er selvfølgelig fordi du med et samlet lån kun trenger å forholde deg til èn betalingsfrist og èn sum.

Men det er også flere grunner til å skulle refinansiere. Smålån med korte betalingsfrister har ofte skyhøye renter. Dersom du refinansierer og får et gunstigere lån vil du derfor kunne spare mye penger hver måned.

Samtlige av lånene som formidles på KlikkFinans.com er ansvarlige forbrukslån. Det er ikke dyre SMS-lån med korte betalingsfrister. Du kan selv velge hvor lang tilbakebetalingstiden er og fordi det gjennomføres en kredittsjekk for de fleste lånene vil også rentene være betydelig lavere enn et SMS-lån.


Refinansiering med betalingsanmerkning

Refinansiering lønner seg for mange, det vil kunne hjelpe med å senke sine månedlige utgifter. Dersom du har en betalingsanmerkning så kan det dog blir vanskeligere å få det godkjent. Få banker og långivere åpner opp for å låne ut penger til privatpersoner med en betalingsanmerkning. Det er fordi betalingsanmerkning blir brukt i Norge for å finne ut av hvorvidt noen er sikre betalere.

En registrert betalingsanmerkning kan slettes dersom du betaler inkassosaken som førte til betalingsanmerkningen. Det er derfor første bud dersom du får en betalingsanmerkning - betal regningen, så vil du bli kvitt anmerkningen. Det lønner seg ikke å sitte på anmerkning fordi den kan påvirke noe så enkelt som ditt mobilabonnement, samt oppleve vanskeligheter med å få et boliglån, billån osv.

Så, kan jeg få refinansiering med betalingsanmerkning? Svaret er sjeldent. Det er allikevel verdt å søke, for å se hvordan du kan få muligheten til å inngå en spesiell avtale, for eksempel ha et lån som tar sikkerhet i eiendeler eller lignende.


Refinansiering med betalingsanmerkning
Oppdatert i dag 20:48 den 04.03.2024
AXO Finans
AXO Finans
Få det beste tilbudet
Helt kostnadsditt
Lånebeløp
5 000 - 500 000 kr.
Dine fordeler med lån fra AXO Finans
Søknaden vurderes av 19 banker
Nr. 1 i Trustpilots Bankkategori
Lån opptil 500.000
Eksempelrente: Eff.rente 15,84%, 65 000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92 334,-.
Nominell rente fra 6,99% til 21,95%. Effektiv rente fra 7,4% til 24,4%.
Lånebeløp
5 000 - 500 000 kr.
Dine fordeler med lån fra Pengi.no
Det er uforpliktende å søke
Refinansiere lånene dine opptil 500 000 kr
Sammenlign opptil 12 forskjellige lånetilbud
Eksempelrente: Søknaden blir vurdert individuelt og renten kan variere mellom 6,99% og 26,9%. Eff. rente (APR) er vanligvis på minimum 9,2% - maksimum 33,3%. Du kan nedbetale lånet på minimum 1 år og maksimum 15 år.
Vi har analysert, testet og bedømt over 20 nettbaserte norske lån.
LånLet - Anmeldelse Ferratum Lån Fokuslån Bank Norwegian lån Leasy Minilån lån SparXpres Lån Modus Finans Lån logo EK Lån Zaplo Lån DER Privat Finans Vivus Lån

Utvalgte anmeldelser fra våre brukere

Jeg er tydeligvis ikke den eneste som har være i en situasjon hvor bankkontoen så litt tom ut da bilen brøt sammen. Jeg ringte til min egen bank og fant ut av at jeg kunne "få lov" å låne til en skyhøy rente. Jeg undersøkte markedet og fant frem til at det skulle en norsk bank til, for at jeg skulle få låne penger billig - nemlig YA Bank. Jeg ute og kjører igjen, med en lav månedlig ytelse på lånet hos YA Bank - TAKK!
Anders Eriksen

5 stjernet anmeldelse af YA Bank
05.12.2016

Min mann og jeg lånte til den absolutte viktigste dag i vårt liv - bryllupsdagen. Det var ingen billig affære, men lånet fra YA Bank gjorde det mulig. Renten er noe lavere enn hva min bankrådgiver kunne tilby oss. Deilig at det hele foregikk online, så vi slapp unna papirarbeidet. Vi underskrev raskt med BankID og pengene ble overført. Så takk for at dere gjorde det mulig for oss å gjennomføre dagen med glans :)
Frøya Steensen

5 stjernet anmeldelse af YA Bank
02.12.2016

Spørsmål om å låne penger på nett og KlikkFinans.com?

Finn svaret her ellers du er velkommen til å kontakte oss.

Hvordan tester dere lån?

Når vi analyserer og bedømmer et lån tar vi utgangspunkt i en rekke parametre:

  • Datasikkerhet (kryptering og privatlivspolitikk)
  • Lånevilkår (renter, lånebeløp og gebyrer)
  • Brukervennlighet (mobiloptimering, opplevelse og flyt)
  • Kundservice (besvarer de raskt og riktig)
  • Brukeranmeldelser (eks. TrustPilot)

Basert på punktene ovenfor lager vi en helhetsvurdering av det enkelte lån.


Er det sikkert å låne penger online?

Ja, hvis du velger et av de lånene ovenfor. Vi linker kun til banker og finansieringsselskaper som lever opp til strenge krav vedrørende datasikkerhet. Vi tester derfor deres krypteringssertifikater og deres privatlivspolitikk. Dataene du oppgir i en online søknad krypteres og behandles 100% fortrolig.


Kontor - KlikkFinans.com
KlikkFinans.com - lån via mobilen din
Hvorfor er det en fordel å låne penger med min BankID?

Det korte svaret er at sikkerheten er på topp og du slipper unna en masse papirarbeid når du skal underskrive låneavtalen din. Det kan også føre til at du kan få rask utbetaling av lånet ditt. Faktisk har du mulighet for å låne penger nå og få dem utbetalt i dag.


Hvordan låner jeg raskest og enklest penger?

Det finnes raske SMS-lån, men vi vil ikke anbefale deg disse. Du kan finne billigere lån online, hvor du stadig får rask utbetaling. Vent heller en dag og få deg et billigere lån med en lavere rente.


Kan jeg søke flere lån samtidig?

Ja, du kan søke lån fra flere banker samtidig og bare signere det billigste, det er kostnadsfritt og uforpliktende. Du binder deg først til låneavtalen etter du har underskrevet - f.eks. med din BankID eller via en lånekontrakt på papir.


Sammenlign lånene på nett

MastercardVISASSLNorge
Lån penger
5 stjerner
5 av 5 basert på 15 tilbakemeldinger
Evaluer KlikkFinans.com

KlikkFinans.com Betingelser Personvern Cookies Kontakt Oss

KlikkFinans.com er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.