Sammenlign kredittkort raskt, enkelt og sikkert

Finn ditt beste kredittkort

Sammenlign kredittkort nå

img

Vi har analysert markedets beste kredittkort i vår store kredittkort test

Vi har testet, analysert og sammenlignet kredittkort på det Norske markedet. Anledningen til dette er at du som bruker lettere skal kunne finne et kredittkort som passer dine forutsetninger. Rankingen er basert på rente, kundeservice, bonuser og søknadsprosess. Søk i dag og du kan ha kortet innen noen dager.

Oppdatert i dag 21:09 den 04.03.2024
Bank Norwegian Kredittkort
Bank Norwegian Kredittkort
Reise og avbestillingsforsikring inkludert
Maks kreditt
100 000 kr.
Rente fra
20,49 %
Årsavgift
0 kr.
Dine fordeler med kredittkort fra Bank Norwegian Kredittkort
Inntil 6 ukers rentefri betalingsutsettelse
Ingen kontantuttaksgebyr i utlandet
CashPoints på alle kjøp
Eksempelrente: Eks ved utsatt betaling: eff 23,1%, 15000 o/12 m. Tot: 16.764
Komplett Kredittkort
Komplett Kredittkort
Attraktive forsikringer.
Maks kreditt
150 000 kr.
Rente fra
21,62 %
Årsavgift
0 kr.
Dine fordeler med kredittkort fra Komplett Kredittkort
Opptil 50 dagers rentefri kreditt på alle varekjøp.
Ingen årsavgift, kortet er dermed 100% gebyrfritt.
Bonus på alle varekjøp.
Eksempelrente: Effektiv rente 24,20%, 15.000kr o/12mnd. Totalt 16.837 kr.
Vi har analysert, testet og bedømt Norges beste kredittkort.
LånLet - Anmeldelse Ferratum Lån Fokuslån Bank Norwegian lån Leasy Minilån lån SparXpres Lån Modus Finans Lån logo EK Lån Zaplo Lån DER Privat Finans Vivus Lån

Utvalgte anmeldelser fra våre brukere

Om du er som meg og liker å dra ut å reise kan det være fordelaktig å skaffe et kredittkort. Men å finne det rette kortet for deg kan være vanskelig. Jeg lette lenge og fant til slutt denne hjemmesiden som tipset meg om Credits kredittkort. De tilbyr en makskreditt på opptil 100 000 kr, rentefritt i inntil 51 dager. Dette gir meg stor fleksibilitet når det kommer til tilbakebetalingen. Perfekt!
Anders Eriksen

5 stjernet anmeldelse af YA Bank
05.11.2018

Jeg tenkte lenge på å søke om et kredittkort. Det kjentes bare litt skremmende etter alle skrekkhistoriene om folk som har havnet i gjeldsfeller. Men jeg tenkte at så lenge jeg hadde et ordentlig budsjett hver måned og hadde oversikt over hva jeg spanderte så burde det gå bra. Og det har faktisk fungert kjempefint. Det finnes ingen årsavgift, og så lenge man betaler regningene i tide koster kortet faktisk ingenting. Så får man massevis av bonuser når man bruker det, både på reiser og i vanlige butikker. Jeg er kjempefornøyd med mitt Credits kort.
Frøya Steensen

5 stjernet anmeldelse af YA Bank
02.08.2018

Spørsmål om kredittkort eller KlikkFinans.com?

Finn svaret her eller kontakt oss gjerne.

Hvordan bestemmer dere hvilket som er det beste kredittkortet?

Når vi tester og analyserer kredittkort så har vi følgende kriterier:

  • Datasikkerhet (kryptering og håndtering av personlig informasjon)
  • Vilkår (rente, kredittsjekk og fordeler)
  • Brukervennlighet (mobiloptimering og søknadens enkelhet)
  • Kundeservice (hvor raskt og godt besvares spørsmål)
  • Omdømmet fra kunder (Trustpilot etc.)

Basert på kriteriene ovenfor kan vi skape en ranking av kredittkortet på vår hjemmeside.


Er det sikkert å søke om kredittkort online?

Ja, det er sikkert å søke om kredittkort hos bankene på vår hjemmeside. Vi lenker bare til banker og kredittkort som lever opp til våre strikte krav om datasikkerhet. Vi tester derfor deres kryptering og hvordan de håndterer kundenes personlige informasjon. Den dataen du sender inn krypteres sikkert og brukes på en sikker måte av banken.


Kontor - KlikkFinans.com
KlikkFinans.com - kredittkort via mobilen din
Hvilke fordeler kan man forvente seg?

Det finnes en rekke ulike fordeler som du som bruker kan få fra et kredittkort. Mange gir ut ekstra forsikringer og kjøpssikkerhet. Disse kan gjelde både for reiser og produktkjøp. Om du reiser ofte finnes det kort som retter seg mot akkurat dette. Da får du bonuspoeng hver gang du kjøper flyreiser og lignende.


Hvordan får jeg det beste kredittkortet?

Vi har samlet den viktigste informasjonen på en lett forståelig måte, sånn at du enkelt og greit kan sammenligne og velge det beste kredittkortet for akkurat deg. Etter du har bestemt deg går du inn på bankens hjemmeside og sender inn din søknad. Så får du svar innen kort tid om du blir godkjent eller ikke.


Hvilke krav finnes det for å få et kredittkort?

Kravene varierer fra bank til bank. Oftest er kravene dog laverere enn for forbrukslån. Du behøver som regel en fast årsinntekt, være over 20 år og være folkeregistrert i Norge. Så avhenger det også av hvordan din økonomiske situasjon ser ut. Om du har mange betalingsanmerkninger reduserer det dine sjanser.


Lån penger eller kredittkort?

Kredittkort kan iblant være et godt alternativ til lån om du er ute etter mindre sum penger. Det kan til og med være billigere om du har muligheten til å betale tilbake kreditten raskt. Den effektive renten pleier deg å være høyere for kredittkort. Så om det tar noen år å betale tilbake det du låner så er forbrukslån en bedre idè. Kredittkort tilbyr ofte 2-3 måneder rentefri kreditt og en rekke andre fordeler.


Forskjellen mellom kredittkort og debitkort

Med et kredittkort har du et visst kredittbeløp som du kan bruke hver måned. Dette beløpet kan variere fra kort til kort og ligger oftest mellom 50 000 kr til 150 000 kr. Det finnes til og med kredittkort med høyere makskreditt, men disse bruker å være vanskeligere å få tak på. Så betaler du tilbake den brukte kreditten hver måned. Du kan til og med velge å vente lengre tid med å betale tilbake kreditten, men da tilkommer det en avgift. Et debitkort er koblet opp til en bankkonto og du kan bare bruke pengene som du setter inn på kontoen.


Hva betyr effektiv rente?

Effektiv rente er den nominelle renten pluss alle andre avgifter, sånn at du enklere kan få en oversikt over hvor mye du må betale hvert år eller hver måned. Skal du sammenligne renter er det altså viktigere å sammenligne den nominelle renten. De øvrige avgiftene kan variere så mye fra kort til kort. Det er til og med viktig å ha i mente hvor lang til tid du kan få betalingsfri kreditt. Om du har et kredittkort der du rekker å betale tilbake hele kreditten under denne perioden slipper du iblant betale noe som helst for kortet, ettersom visse kredittkort ikke har en årsavgift.


Kredittkort med betalingsanmerkninger

Vi anbefaler ikke at du søker om kredittkort med betalingsanmerkninger og de fleste banker tillater det heller ikke. Et kredittkort kan raskt gjøre din situasjon verre ettersom det tilbyr lett tilgjengelige penger. Før du søker om kredittkort bør du ha orden på din økonomi og gjerne gjøre opp et budsjett med hvor mye du har råd til å spandere hver måned for å unngå økonomiske bekymringer.


Hva er viktig når man sammenligner kredittkort?

Det varierer utifra dine behov. Om du reiser ofte er det bra å velge et kredittkort som tilbyr smarte reisefordeler, for eksempel avbestillingsbeskyttelser og bonuspoeng. Et eksempel på det er Re:member kortet. Om du istedet bruker det mest til shopping er det bra å velge et kredittkort med bra forsikringer og bonuspoeng. Ting som alltid er viktig å se etter er årsavgiften, den effektive renten og den betalingsfrie perioden.


Hvordan bruker man kredittkortet på den beste måten?

Om du skal skaffe et kredittkort er det aller viktigste at du bruker det på rett måte, så kan du faktisk kan tjene på det. Til å begynne med må du være sikker på at du har råd til å betale for kreditten du bruker. Derfor bør du lage et månedsbudsjett, spesielt i starten når du akkurat har skaffet kredittkortet. Så skal du til og med bestemme deg for hva du kommer til å bruke kredittkortet til, sånn at du velger rett kort. Du kan tjene tusenvis av kroner hvert år gjennom å velge et kort med rett bonuser utfra dine behov. Vær også nøye med å betale kreditten innenfor den betalingsfrie perioden, da kan du slippe avgifter fullt og helt.


Oppdatert i dag 21:09 den 04.03.2024
Bank Norwegian Kredittkort
Bank Norwegian Kredittkort
Reise og avbestillingsforsikring inkludert
Maks kreditt
100 000 kr.
Rente fra
20,49 %
Årsavgift
0 kr.
Dine fordeler med kredittkort fra Bank Norwegian Kredittkort
Inntil 6 ukers rentefri betalingsutsettelse
Ingen kontantuttaksgebyr i utlandet
CashPoints på alle kjøp
Eksempelrente: Eks ved utsatt betaling: eff 23,1%, 15000 o/12 m. Tot: 16.764

Sammenlign lånene på nett

MastercardVISASSLNorge
Lån penger
5 stjerner
5 av 5 basert på 15 tilbakemeldinger
Evaluer KlikkFinans.com

KlikkFinans.com Betingelser Personvern Cookies Kontakt Oss

KlikkFinans.com er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.